Betrouwbare badkamer installateur in Almelo

Wilt u een badkamer installeren en zoekt u hiervoor een ervaren loodgieter in Almelo of de regio? Dan neemt u contact op met de door ons aangedragen professional. Het installeren van een inloopdouche, het bubbelbad plaatsen of moderne toepassingen zoals een nieuwe wasbak; wij verzorgen stijlvolle totaaloplossingen voor ieder type badkamer. Ook voor de reparatie en vervanging van uw sanitair kunt u een beroep doen op onze loodgieters. Heeft u een lekkage in de badkamer, dan neemt u contact op met de door ons aangedragen professional.

Een loodgieter die graag met u meedenkt

Wilt u een douche of bad plaatsen? Misschien wel allebei! Weet u al welke kleuren u in de badkamer wenst? Wilt u ruimte reserveren voor de wasmachine? En wilt u er een toilet bij, of heeft u hiervoor liever een apart vertrek? Zoals u al ziet; veel vragen die alleen door u te beantwoorden zijn, maar wij denken graag met u mee. Velo van der Bij is uw loodgieter in Almelo en de regio. Wij voorzien u van de inspiratie om meer te doen met uw badkamer. Als badkamer installateur hebben onze loodgieters stuk voor stuk uitgebreide ervaring. Ze geven u daarom ook advies over zaken die u mogelijk over het hoofd ziet. Misschien moet het leidingwerk bijvoorbeeld wel verlegd worden, of kunt u dit voorkomen door de indeling te veranderen. Met onze service bent u verzekerd van het beste advies en deskundige montage. Badkamer installeren? In Almelo en omgeving kunt u rekenen op onze specialisten!

Ook bij een lekkage van de badkamer in Almelo!

Naast het plaatsen en renoveren van uw badkamer zijn wij ook uw partner bij badkamer lekkages in Almelo. Heeft u een lekkende toiletpot, kraan of is elders in huis een lekkage te zien die voortkomt uit de badkamer? Wij onderzoeken voor u waar de lekkage zit en verhelpen deze direct waar mogelijk.