Van installatie tot toilet renovatie

Wilt u een toilet plaatsen en zoekt u hiervoor een ervaren vakman? In Almelo schakelt u dan Installatiebedrijf Velo van der Bij in. Niet alleen voor montage kunt u bij ons terecht. Uw wc loopt door? U wilt de wc pot vervangen? Voor toilet renovatie en reparatie bent u ook bij ons aan het juiste adres. Wij helpen u graag!

Staand of hangend toilet plaatsen in Almelo?

Op het gebied van toiletten is vandaag de dag bijzonder veel mogelijk. Van oudsher werd er vooral voor een staand toilet gekozen. Een degelijke keuze die bovendien zeer betaalbaar is. Een hangend toilet plaatsen komt tegenwoordig steeds vaker voor. Een dergelijk exemplaar is eenvoudiger schoon te houden en neemt optisch gezien minder ruimte in. Wel is dit iets duurder dan een staande wc. Daarnaast kunt u ook nog voor een urinoir kiezen. Dit is erg hygiënisch en duurzaam.

En dan hebben we het nog niet eens over het design gehad. Ook hier zijn er veel verschillende opties. Zijn er zo veel mogelijkheden dat het u duizelt? Onze vakmannen denken met plezier met u mee. Maak een afspraak door het contactformulier op deze website in te vullen, of bel ons op 0546 - 79 90 10. Dan komen we bij u langs in de regio Almelo om de mogelijkheden te bespreken en met u mee te denken!