Onderhoud voorkomt problemen

Zorg ervoor dat CV-storingen geen kans krijgen, laat uw ketel regelmatig controleren! Installatiebedrijf Almelo voert onderhoud en controles uit in Almelo en omgeving, met prima resultaten. Door tijdig mankementen op te sporen en te repareren worden problemen drastisch verminderd. Zorg ook dat u problemen voorkomt, laat uw onderhoud verzorgen door de loodgieter uit Almelo!

Onderhoudscontract in Almelo

Wij zijn dé specialist als het gaat om uw CV in Almelo en in de omgeving van Almelo. Bij elk onderhoud zorgen wij ervoor dat uw CV weer in optimale conditie wordt gebracht. Zo maken wij filters schoon, bekijken wij de temperatuur van de ketel en stellen wij de CV weer goed af. Ook controleren wij de leidingen. Woont u in Almelo of in de omgeving van Almelo en is het nodig tijd om uw CV-ketel eens goed te laten onderhouden? Bel dan onze onderhoudsservice via het telefoonnummer 0800 255 3733.

U kunt bij ons loodgieters- en installatiebedrijf in Almelo een onderhoudscontract afsluiten voor uw CV zodat u verzekerd bent van periodiek onderhoud. Dit contract kunt u helemaal aanpassen op uw persoonlijke wensen. Neem contact met onze loodgieter uit Almelo op voor de verschillende mogelijkheden. Daarnaast bent u met een onderhoudscontract gegarandeerd van een directe service in het geval van storingen. Ook ’s nachts, in het weekend of tijdens feestdagen komen wij bij u langs om uw probleem te verhelpen!