Lekkage in Almelo?

Heeft u te maken met een lek in uw woning, of vermoedt u dit? Dan is het zeer verstandig om meteen een professional in te schakelen. Zo voorkomt u grotere problemen. In Almelo en omgeving schakelt u Installatiebedrijf Velo van der Bij in. Wij helpen u vlug van de waterlekkage af.

Locatie van de lekkage

Lekkage kan zich op veel verschillende plekken in uw woning manifesteren. In de badkamer, in de kelder, in het toilet: waar het lek ook zit, het is bijzonder vervelend. Het kan vaak lastig zijn om de plek van de lekkage te vinden. Waar u een waterplek ziet, is niet altijd de locatie van het lek. Kies daarom voor een ervaren vakman. Dan kunt u erop vertrouwen dat het lek gevonden en verholpen wordt.

Spoedservice

Een lekkage dient snel verholpen te worden. Anders kunnen er fikse beschadigingen aan uw woning en eigendommen ontstaan. Dat wilt u beslist voorkomen! Daarom kunt u gebruikmaken van onze spoedservice. In dringende gevallen kunt u ons 24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar bereiken! Hoe vroeg of laat het ook is, wij staan voor u klaar. Zo bent u verzekerd van een vlugge oplossing. Bel ons op 0546 - 79 90 10, dan komen zo snel mogelijk naar u toe in de regio Almelo. Waterlekkage? Wij lossen het op!