Uw ervaren loodgietersbedrijf

Installatiebedrijf Velo van der Bij is uw loodgieter in Almelo en omgeving. Ons loodgietersbedrijf zorgt ervoor dat al uw loodgieterswerk op professionele wijze wordt volbracht. In Almelo en in de omgeving van Almelo kunt u bij ons loodgietersbedrijf terecht voor diverse loodgietersdiensten zoals het installeren, onderhouden en repareren van sanitair.

Kwaliteit en service in Almelo

Wanneer u gebruik wilt maken van de diensten van ons loodgietersbedrijf, bent u verzekerd van een vakman die de juiste kennis en kunde in huis heeft. Wij waarborgen onze kwaliteit door alleen te werken met mensen die de juiste diploma’s op zak hebben. Daarnaast werken wij met de beste producten en materialen. Bij ons werken geen loodgieters die half werk afleveren! Voor kwaliteitswerk in de loodgieterbranche neemt u contact op met ons loodgietersbedrijf in Almelo. Wij zijn er voor particulieren, bedrijven en woningorganisaties in Almelo en omgeving.

Kwaliteit, vakmanschap en een persoonlijke service staat bij ons loodgietersbedrijf voorop. Wij zorgen voor diensten die helemaal aansluiten op uw persoonlijke wensen en woonsituatie! De communicatie met u als klant is daarom onontbeerlijk. Wij zullen, alvorens wij bij u aan de slag gaan, in een persoonlijk gesprek overleggen wat uw wensen zijn. Daarnaast staan wij altijd voor u klaar voor advies of het beantwoorden van vragen. In Almelo zijn wij uw loodgietersbedrijf met persoonlijke service!