Uw expert in gootsteen ontstoppen

Loopt het water in uw gootsteen niet goed weg? Dan is het waarschijnlijk tijd voor gootsteen ontstoppen. In veel gevallen kunt u dat zelf verzorgen. Soms blijkt het echter wat lastiger te zijn. Dan kan een professional uitkomst bieden. In Almelo en omstreken schakelt u dan Installatiebedrijf Velo van der Bij in. Voor uw gootsteen in de badkamer of keuken ontstoppen kunt u altijd onze hulp inroepen.

Oorzaken van verstopping

Een verstopping kan diverse oorzaken hebben. Maar ze komen vaak op hetzelfde neer: er zit iets in de leiding wat daar niet hoort. Het kan gaan om voedselresten, om vet, of om haren. De eenvoudigste manier om een verstopping te voorkomen is an ook om te zorgen dat dit alles niet richting het riool verdwijnt. Gebruik daarom altijd een afvoerzeef in uw gootsteen. Dat voorkomt veel viezigheid in uw buizen. De gootsteen ontstoppen zal dan meestal voorkomen kunnen worden.

Snelle service in Almelo

Heeft u toch te maken met een verstopping en bent u op zoek naar naar een spoedige oplossing? Dan kunt u vertrouwen op onze snelle service. Vul het contactformulier op deze website in, of bel ons op 0546 - 79 90 10. We komen dan zo vlug mogelijk bij u langs in de regio Almelo. Het water in uw gootsteen loopt niet goed weg? Voor gootsteen ontstoppen kunt u op ons rekenen!