Uw expert in gootsteen ontstoppen

Loopt het water in uw gootsteen niet goed weg? Dan is het waarschijnlijk tijd om uw gootsteen te ontstoppen. In veel gevallen kunt u dat zelf al doen door bijvoorbeeld een plopper of HG duo ontstopper te gebruiken, maar soms blijkt zelf de gootsteen ontstoppen lastiger dan gedacht. In dat geval kan een loodgieter uitkomst bieden. In Almelo en omstreken schakelt u dan de door ons aangedragen professional in. Wij helpen u graag om uw gootsteen te ontstoppen in de badkamer of keuken. De afvoer van uw water verloopt snel weer zoals u gewend bent.

Oorzaken van de verstopping

Een verstopping kan diverse oorzaken hebben. Maar ze komen vaak op hetzelfde neer: er zit iets in de leiding wat daar niet hoort. Doorgaans zijn voedselresten, vet of haren de boosdoener. De meest eenvoudige manier om een verstopping te voorkomen is dan ook: Zorg dat voorgenoemde materialen niet in grote getale tegelijk richting het riool verdwijnen. Gebruik bijvoorbeeld altijd een afvoerzeef in uw gootsteen, want dat voorkomt dat het vuil in uw buizen terecht komt. Zo voorkomt u een verstopping van het riool en hoeft u zich geen zorgen te maken over het ontstoppen.

Gootsteen laten ontstoppen? Wij bieden snelle en vakkundige service in Almelo

Heeft u toch te maken met een verstopping en bent u op zoek naar naar een spoedige oplossing? Dan kunt u vertrouwen op onze snelle service. Vul het contactformulier op deze website in, of bel ons op 0800 255 3733. We komen dan zo snel mogelijk bij u langs in de regio Almelo. Loopt het water in uw gootsteen niet goed weg? Voor gootsteen ontstoppen zijn wij uw loodgieter!