Wij zijn uw specialist in Almelo

Installatiebedrijf Velo van der Bij is expert op het gebied van verwarming in Almelo. Al jaren verzorgen wij diverse verwarmingsinstallaties. Daarbij kunt u denken aan CV-ketels, radiatoren en vloerverwarming. U kunt bij ons terecht voor de levering van diverse producten, maar ook de installatie en het onderhoud van de apparatuur nemen wij voor onze rekening. Wij zijn uw loodgieter op het gebied van verwarming in Almelo! We zijn u graag van dienst.

Diensten op het gebied van verwarming

Heeft u een nieuwe CV-ketel nodig? Of wilt u kunnen genieten van een vloerverwarming? Dan kunnen wij u helpen. Onze loodgieter in Almelo kan u adviseren over de verschillende mogelijkheden. Wij luisteren graag naar uw wensen zodat wij een optimaal product kunnen leveren. Wij kunnen u adviseren over de verschillende mogelijkheden voor uw verwarming.

Heeft u last van een storing in bijvoorbeeld uw CV-ketel? Dan zijn wij u graag van dienst met onze reparatieservice. Wij zorgen ervoor dat uw storing zo snel mogelijk is verholpen! Schakel onze storingsdienst in via het telefoonnummer 0546 - 79 90 10. Omdat wij werken in Almelo en in de omgeving van Almelo kunnen wij snel bij u zijn om uw storing in uw verwarming te verhelpen!