Wij zijn uw specialist in Almelo

de door ons aangedragen professional is expert op het gebied van verwarming in Almelo. Al jaren verzorgen wij diverse verwarmingsinstallaties. Daarbij kunt u denken aan CV-ketels, radiatoren en vloerverwarming. U kunt bij ons terecht voor de levering van diverse producten, maar ook de installatie en het onderhoud van de apparatuur nemen wij voor onze rekening. Wij zijn uw loodgieter op het gebied van verwarming in Almelo! Ervaart u problemen met de verwarming in huis? Dan wilt u dit graag verholpen hebben. de door ons aangedragen professionalstaat u graag bij.

Diensten op het gebied van verwarming

Heeft u een nieuwe CV-ketel nodig? Of wilt u kunnen genieten van comfortabele vloerverwarming in uw woning? Dan kunnen wij u helpen. Onze loodgieter in Almelo adviseert u graag over de verschillende mogelijkheden van vloerverwarming; óók als het gaat om het effect op de verwarming van uw woning. Wij luisteren graag naar uw wensen zodat wij een optimaal product kunnen leveren. Bent u op zoek naar een alternatief voor radiatoren of juist naar speciale design radiatoren? de door ons aangedragen professional geeft een helder advies over de kansen die uw woning biedt en toepassingen van radiatoren.

Heeft u last van een storing in uw CV-ketel? Dan zijn wij u graag van dienst met onze reparatieservice. Heeft u het merk van uw CV-ketel al paraat? Deze kunt u vinden op de display van de centrale verwarming. Wij zorgen ervoor dat uw storing zo snel mogelijk verholpen is! Schakel onze storingsdienst in via het telefoonnummer 0800 255 3733. de door ons aangedragen professional is zeer actief in Almelo en de omgeving; wij zijn daardoor altijd in de buurt wanneer u ons nodig heeft.